Trainingen, coaching, lezingen en consulting waar iedereen blij van wordt. Leidinggevenden en medewerkers!

IK MIS MEESTER MEIJER…

18-04-2020

IK MIS MEESTER MEIJER…

IK MIS MEESTER MEIJER…

Op de basisschool was hij mijn favoriete leraar: meester Meijer. Niet alleen omdat het een aardige vent was, maar vooral omdat hij zo geweldig goed verhalen kon vertellen. Zodra hij zei dat we de boeken en schriften in onze vakken mochten stoppen, wist ik genoeg: tijd voor een verhaal! Een van de weinige momenten waarop ik wel mijn mond hield in de klas.

Mijn liefde voor storytelling was geboren.

Tijdens de paar maanden dat ik na mijn studie in New York verbleef, was een bezoek aan Redeemer Presbyterian Church vaste prik. Niet omdat de kerkdiensten zo spectaculair waren, wel omdat voorganger Tim Keller geweldig kon preken. Eindelijk een voorganger die mij van begin tot eind wist te boeien.

Een van de leiderschapsgoeroes met wie ik direct wegliep, is Ken Blanchard. Op geniale wijze weet hij ingewikkelde zaken simpel te brengen. In zowel zijn boeken als lezingen doet hij dit vooral door verhalen te vertellen.

Twee dingen hadden bovengenoemde sprekers gemeen. Ze vertelden verhalen en ze spraken met passie. Een mix die mij uren achtereen kan boeien!

Wil jij ook een meester Meijer worden…? Laat je coachen in ‘Spreken met passie’!

Ontvang een gratis e-book over Dienend Leiderschap, krijg je laatste blogs over leiderschap en storytelling in je inbox en mis niets! Meld je hier aan… >>

Henk Jan Kamsteeg was jurylid van managementboek van het jaar, schreef acht boeken over leiderschap en storytelling en is spreker over onderwerpen als dienend leiderschapinclusief leiderschap en storytelling. Regelmatig publiceert Henk Jan op deze site boekbesprekingen.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor het laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie.