Investeer in jezelf – en dus in anderen!

Wil je groeien in leiderschap? In spreken in het openbaar? In effectiever communiceren met je medewerkers en/of collega’s? Vanaf november kun je deelnemen aan diverse Open Trainingen.
De belofte die wij je doen: “Vandaag leren, morgen mee aan de slag!”
Praktische trainingen dus die je van het begin tot het eind zullen boeien en waarmee je direct verschil kunt maken. Zie onderstaand het aanbod.

Meld je je aan voor 4 dagen, kun je een 5e gratis deelnemen!Spreken met passie; de kracht van storytelling

31 oktober en 21 november (Lokatie: Delft en nader te bepalen)

Na deze 2 dagen weet jij hoe je een aansprekende presentatie geeft, waarbij je toehoorders op het puntje van hun stoel zitten.
Dag 1 bestaat uit theorie.
Dag 2 is oefenen en feedback.


Situationeel Leiderschap

7 november (Lokatie: Delft)

In deze training krijg je praktische handvatten om jouw teamleden leiding te geven en te laten groeien in hun prestaties en werktevredenheid.


Situationeel Zelfleiderschap

8 november (Lokatie nader te bepalen)

Hoe ontdek ik wat ik nodig heb om verder te kunnen groeien in de taken die ik doe. En hoe krijg ik meer lol in mijn werk? In deze praktische training ontdek je wat jij nodig hebt voor jouw ontwikkeling en hoe je jouw leidinggevende en collega’s hiervoor kunt inzetten.


Storytelling

22 november (Lokatie nader te bepalen)

In deze workshop leer je het verhaal van zowel jouw organisatie als dat van jouw (potentiële) klant te vertellen.
(Onderdelen van deze training komen ook terug in de training ‘Spreken met passie de kracht van Storytelling’ – alleen nu zonder het onderdeel ‘spreken in het openbaar’).


Communiceren (aan de hand van DISC)

28 november (Lokatie nader te bepalen)

Na deze training ken je jouw voorkeursstijl qua communicatie en weet je hoe je effectiever kunt communiceren met je collega’s (en thuisfront).


Dienend Leiderschap

13 december (Lokatie nader te bepalen)

Wat is de kern van leiderschap? Ontdek de 10 kenmerken van een dienend leider en houd jezelf de spiegel voor. Daarnaast ga je aan de slag met het ontwikkelen van jouw persoonlijke visie op leiderschap.


Maak fans van je klanten

10 januari (Lokatie nader te bepalen)

Na deze training weet je hoe je van tevreden klanten, die hard fans maakt.


Jouw investering

€ 400,- per dag (incl. lunch, excl. € 20,- boek / reader en BTW).


Jouw trainer

Henk Jan Kamsteeg, auteur van o.a. ‘Dienend Leiderschap’ en ‘Spreken met Passie; de kracht van storytelling’

“Henk Jan Kamsteeg is een journalist, schrijver en spreker die de moeite neemt om écht te zoeken naar de kern van leiderschap. Geen al te makkelijke, al te oppervlakkige verhalen, maar doorwrochte observaties, inzichten en adviezen. Door zijn kundigheid én enthousiasme boeit hij mensen van het begin tot het eind.”
– Dr. Ben Tiggelaar

“Zeer bevlogen en inspirerende Henk Jan Kamsteeg. Je kunt merken dat hij er zelf in gelooft. Heeft mij van begin tot einde kunnen boeien.” 

“Henk Jan is een natuurtalent als het gaat om inspireren.”

“Henk Jan heeft in hoog tempo heel veel informatie gedeeld. Het was relevant en goed te volgen. De nodige persoonlijke verhalen en humor, maakt het tot een prettig geheel.”

“De trainer was erg prettig en laagdrempelig. Hij hield de vaart in zijn verhaal en maakte gebruik van erg voor de hand liggende voorbeelden uit het dagelijkse leven. Dat maakte het verhaal tastbaar.”

– Deelnemers workshops


Zie ook de Tweedaagse Training Persoonlijk Leiderschap met de coaches Arjen ten Brinke, Henk Jan Kamsteeg en Hans van Breukelen.

Klik hier voor meer informatie over deze tweedaagse >>

Voor aanmelden of vragen, kun je dit formulier invullen. Of bel naar 0621563647