Open training Situationeel leiderschap

Iedere medewerker is anders. Qua persoonlijkheid, maar ook qua ontwikkelingsniveau voor het werk dat hij of zij doet. Dit vraagt om situationeel leiderschap: de medewerker dat bieden wat hij of zij het meest nodig heeft om te kunnen groeien in de zelfstandige medewerker.

Tijdens de training Situationeel Leiderschap leer je in een dag hoe jij er echt voor je medewerkers kunt zijn. De handvatten die je krijgt aangereikt gaan je niet alleen veel tijd besparen, maar ook veel plezier geven in je rol als leidinggevende.

Meld je nu aan voor de open training Situationeel Leiderschap op vrijdag 15 oktober, van 9:30 tot 16:00 in De Eemlandhoeve, Bunschoten (vlak bij Amersfoort). Lees hier meer…


Online training Dienend Leiderschap

In samenwerking met het sprekerbureau De Spreker maakte ik een online training Dienend Leiderschap, bestaande uit 8 blokken. In deze training gaan ik onder andere in op de vraag wat dienend leiderschap is, hoe je dienend leiderschap in de praktijk handen en voeten kan geven, het thema vertrouwen en de kracht van het compliment.

Word de leidinggevende die je zelf had willen hebben en bestel deze online training hier. Vandaag leren, morgen mee aan de slag!


Jouw trainer

Henk Jan Kamsteeg, auteur van o.a. ‘Dienend Leiderschap’ en ‘Spreken met Passie; de kracht van storytelling’

“Henk Jan Kamsteeg is een journalist, schrijver en spreker die de moeite neemt om écht te zoeken naar de kern van leiderschap. Geen al te makkelijke, al te oppervlakkige verhalen, maar doorwrochte observaties, inzichten en adviezen. Door zijn kundigheid én enthousiasme boeit hij mensen van het begin tot het eind.”
– Dr. Ben Tiggelaar

“Zeer bevlogen en inspirerende Henk Jan Kamsteeg. Je kunt merken dat hij er zelf in gelooft. Heeft mij van begin tot einde kunnen boeien.” 

“Henk Jan is een natuurtalent als het gaat om inspireren.”

“Henk Jan heeft in hoog tempo heel veel informatie gedeeld. Het was relevant en goed te volgen. De nodige persoonlijke verhalen en humor, maakt het tot een prettig geheel.”

“De trainer was erg prettig en laagdrempelig. Hij hield de vaart in zijn verhaal en maakte gebruik van erg voor de hand liggende voorbeelden uit het dagelijkse leven. Dat maakte het verhaal tastbaar.”

– Deelnemers workshops


Sprekersbureaus

Henk Jan is ook te boeken via diverse sprekersbureaus:
Quality Bookings
De spreker
SpeakOut

Voor aanmelden of vragen, kun je dit formulier invullen. Of bel naar 0621563647