Online training Dienend Leiderschap

In samenwerking met het sprekerbureau De Spreker maakte ik een online training Dienend Leiderschap, bestaande uit 8 blokken. In deze training gaan ik onder andere in op de vraag wat dienend leiderschap is, hoe je dienend leiderschap in de praktijk handen en voeten kan geven, het thema vertrouwen en de kracht van het compliment.

Word de leidinggevende die je zelf had willen hebben en bestel deze online training hier. Vandaag leren, morgen mee aan de slag!


Webinars

Spreken met Passie; de kracht van storytelling

Nieuwe data volgen
Tijd: 10:00 – 11:00
Inhoud: Wat is jouw verhaal? En hoe breng je dit zo effectief mogelijk over? In dit webinar gaan we in op Spreken met Passie; De kracht van Storytelling. Na dit uur, weet je precies hoe je jouw doelgroep echt kunt bereiken!

Kosten: 100 euro (excl. BTW). Deelnemers krijgen het boek ‘Spreken met Passie; de kracht van storytelling’ van Henk Jan Kamsteeg thuisgestuurd.

Deelnemen? Mail naar henkjan.kamsteeg@gmail.com of gebruik onderstaand contactformulier


Dienend en Situationeel Leiderschap

Nieuwe data volgen
Tijd: 10:00 – 11:00
Inhoud: Hoe kun je effectief leidinggeven aan je medewerkers en meer lol beleven aan je rol als leidinggevende? Na dit uur weet jij precies hoe je je medewerkers kunt enthousiasmeren en resultaten te behalen. Ook wanneer jullie beide vanuit huis werken.

Kosten: 100 euro (excl. BTW). Deelnemers krijgen het boek ‘Dienend Leiderschap’ van Henk Jan Kamsteeg thuisgestuurd.

Deelnemen? Mail naar henkjan.kamsteeg@gmail.com of gebruik onderstaand contactformulier


Webinar op aanvraag?

Wil jij een 1 op 1 webinar volgen, neem dan contact met ons op.
1 uur, 1 op 1, 150 euro (excl. btw).
Jouw trainer

Henk Jan Kamsteeg, auteur van o.a. ‘Dienend Leiderschap’ en ‘Spreken met Passie; de kracht van storytelling’

“Henk Jan Kamsteeg is een journalist, schrijver en spreker die de moeite neemt om écht te zoeken naar de kern van leiderschap. Geen al te makkelijke, al te oppervlakkige verhalen, maar doorwrochte observaties, inzichten en adviezen. Door zijn kundigheid én enthousiasme boeit hij mensen van het begin tot het eind.”
– Dr. Ben Tiggelaar

“Zeer bevlogen en inspirerende Henk Jan Kamsteeg. Je kunt merken dat hij er zelf in gelooft. Heeft mij van begin tot einde kunnen boeien.” 

“Henk Jan is een natuurtalent als het gaat om inspireren.”

“Henk Jan heeft in hoog tempo heel veel informatie gedeeld. Het was relevant en goed te volgen. De nodige persoonlijke verhalen en humor, maakt het tot een prettig geheel.”

“De trainer was erg prettig en laagdrempelig. Hij hield de vaart in zijn verhaal en maakte gebruik van erg voor de hand liggende voorbeelden uit het dagelijkse leven. Dat maakte het verhaal tastbaar.”

– Deelnemers workshops


Voor aanmelden of vragen, kun je dit formulier invullen. Of bel naar 0621563647