Dienend leiderschap

Word de leidinggevende die je zelf had willen hebben. Start met een eendaagse training ‘Dienend leiderschap’. Deze dag krijg je veel nieuwe inzichten en leer je praktische tools om leiderschap leuker en effectiever te maken. De eerstvolgende open training is op vrijdag 20 januari 2023. Zie hier voor meer informatie.

Spreken met passie


Word de spreker die je zelf zou willen horen. Start met de eendaagse training ‘Spreken met passie; de kracht van storytelling’. Deze dag zit je op je puntje van je stoel en zul je na afloop staan te popelen zelf de bühne te pakken. Nog geen datum bekend voor deze training.


Online training Dienend Leiderschap

Word de leidinggevende die je zelf had willen hebben. En bepaal zelf wanneer je stappen in je groei wilt zetten. In samenwerking met het sprekerbureau De Spreker maakte ik een online training Dienend Leiderschap, bestaande uit 8 blokken. In deze training ga ik onder andere in op de vraag wat dienend leiderschap is, hoe je dienend leiderschap in de praktijk handen en voeten kan geven, het thema vertrouwen en de kracht van het compliment.

Word de leidinggevende die je zelf had willen hebben en bestel deze online training hier. Vandaag leren, morgen mee aan de slag!


Jouw trainer / spreker

Henk Jan Kamsteeg, auteur van o.a. ‘Inclusief leiderschap’, ‘Dienend Leiderschap’ en ‘Spreken met Passie; de kracht van storytelling’

“Henk Jan Kamsteeg is een journalist, schrijver en spreker die de moeite neemt om écht te zoeken naar de kern van leiderschap. Geen al te makkelijke, al te oppervlakkige verhalen, maar doorwrochte observaties, inzichten en adviezen. Door zijn kundigheid én enthousiasme boeit hij mensen van het begin tot het eind.”
– Dr. Ben Tiggelaar

“Zeer bevlogen en inspirerende Henk Jan Kamsteeg. Je kunt merken dat hij er zelf in gelooft. Heeft mij van begin tot einde kunnen boeien.” 

“Henk Jan is een natuurtalent als het gaat om inspireren.”

“Henk Jan heeft in hoog tempo heel veel informatie gedeeld. Het was relevant en goed te volgen. De nodige persoonlijke verhalen en humor, maakt het tot een prettig geheel.”

“De trainer was erg prettig en laagdrempelig. Hij hield de vaart in zijn verhaal en maakte gebruik van erg voor de hand liggende voorbeelden uit het dagelijkse leven. Dat maakte het verhaal tastbaar.”

– Deelnemers workshops


Sprekersbureaus

Henk Jan is ook te boeken via diverse sprekersbureaus:
Quality Bookings
De spreker
SpeakOut

Voor aanmelden of vragen, kun je dit formulier invullen. Of bel naar 0621563647