Hoe geef ik effectief leiding aan mijn organisatie en aan mijn medewerkers?
Hoe kan ik dienend leiderschap in de praktijk handen en voeten geven?
Hoe bouw ik aan een team dat effectief samenwerkt?
Hoe geef ik leiding aan mezelf?

Vragen waar antwoorden op te vinden zijn! Wij trekken graag samen met jou op om je te helpen groeien tot de leidinggevende die jezelf zelf had willen hebben.

Coolblue, de ANWB, Rabobank… Deze en vele andere bedrijven en organisaties investeerden in hun leidinggevenden en medewerkers door een partnerschap met ons aan te gaan.
Onze expertise ligt op het gebied van dienend leiderschap, situationeel leiderschap, storytelling en inclusief leiderschap. Wij bieden persoonlijke coaching, consulting, trainingen en workshops met leiderschapsteams en/of medewerkers en lezingen.

Afhankelijk van je vraag en wensen, kijken wij of en hoe wij je kunnen dienen.

Op aanvraag kunnen wij ook een online presentatie verzorgen (live of opgenomen) voor bedrijven die ook in tijden waarin (de meeste) medewerkers thuiswerken willen investeren in leiderschap (op afstand) of in storytelling.


“Rammend goed presteren begint bij effectief leiderschap. Wat voor leider wil je zijn? Wat wil je precies bereiken? Hoe kun je je collega’s en medewerkers hierin het beste ondersteunen? · Dienend Leiderschap, · één van onze hoogst gewaardeerde trainingen, geeft het antwoord. Henk Jan biedt onze jong-leidinggevenden al jaren op gepassioneerde wijze praktische handvatten waarmee ze gelijk aan de slag kunnen, én gaan. Een echte aanrader, ook volgens de cursisten zelf.”
– Ralph Oei, Manager Coolacademy, Coolblue

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met ons aanbod van grote waarde voor je kunnen zijn. Mocht je daarom na afloop van een training of lezing niet tevreden zijn over de inhoud of presentatie, hoef je de factuur niet te betalen!

Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@hjkamsteeg.nl, te bellen naar 06 21563647 of onderstaand formulier in te vullen: