Storytelling

Oktober 2019 verschijnt het boek ‘Spreken met passie; de kracht van Storytelling’ van Henk Jan Kamsteeg.

 

“Veel uren gaan verloren aan oeverloos en kansloos gezever. Dit moet en kan anders. Henk Jan geeft praktische tips en effectieve technieken. Gebruik dit boek en zorg dat jouw publiek iets gaat doen, laten of nooit meer vergeet.”

– Remco Claassen, keynote spreker  en auteur van de bestseller “Verbaal Meesterschap”.                                                                                                 

Iedere leidinggevende zou verhalen moeten kunnen vertellen. Verhalen die inspireren: je eigen medewerkers én je klanten. Het goede nieuws is dat iedereen een verhaal heeft! Al moeten we hem vaak nog wel ontdekken en op een effectieve manier weten in te zetten. Proistamenos helpt je graag verder.

     

“Je kunt je waarde met 50 procent vermeerderen door de juiste communicatieve vaardigheden aan te leren: spreken in het openbaar.”

– Warren Buffet

De Storytelling Bibliotheek van Proistamenos bestaat uit de volgende workshops / coachingstrajecten:

De Autobiografie: Ontdek en schrijf je persoonlijke verhaal als leidinggevende in een coachingstraject persoonlijke Storytelling.

De Roman: Ontdek en schrijf het verhaal van jouw bedrijf of organisatie in een actieve workshop.
Consultancy: Voor bedrijven en organisaties die hun communicatie en marketing onder de loep willen nemen en willen groeien in Storytelling, is een langer traject bespreekbaar, waarbij wij het dna van de organisatie onder de loep nemen, op zoek gaan naar de ziel van het bedrijf en dit zullen vertalen naar het verhaal van de organisatie.

Het Stripboek: Ontdek en schrijf in deze interactieve workshop het verhaal waarmee je jouw (potentiële) klanten laat zien hoe jij voor hen van absolute meerwaarde kan zijn.

Ook helpen wij je graag bij het geven van een presentatie. Dit doen wij door coaching en training van sprekers met het programma ‘Spreken met passie: de kracht van Storytelling’.

Voor de aangeboden workshops, verdiepten wij ons in tientallen boeken over Storytelling, volgden wij een aantal trainingen bij internationale experts op het gebied van storytelling en putten wij uit jarenlange ervaring als spreker en auteur van diverse verhalende boeken.

Neem contact met ons op