Wat je wint


“Je kunt je waarde met 50 procent vermeerderen door de juiste communicatieve vaardigheden aan te leren: spreken in het openbaar.”
– Warren Buffet


Ontdek de kracht van storytelling

De Storytelling Bibliotheek van Proistamenos bestaat uit de volgende workshops / coachingstrajecten:

De Autobiografie:
Ontdek en schrijf je persoonlijke verhaal als leidinggevende in een coachingstraject persoonlijke Storytelling.

De Roman:
Ontdek en schrijf het verhaal van jouw bedrijf of organisatie in een actieve workshop.

Consultancy: Voor bedrijven en organisaties die hun communicatie en marketing onder de loep willen nemen en willen groeien in Storytelling, is een langer traject bespreekbaar, waarbij wij het dna van de organisatie onder de loep nemen, op zoek gaan naar de ziel van het bedrijf en dit zullen vertalen naar het verhaal van de organisatie.

Het Stripboek:
Ontdek en schrijf in deze interactieve workshop het verhaal waarmee je jouw (potentiële) klanten laat zien hoe jij voor hen van absolute meerwaarde kan zijn.

Wij verdiepten ons in tientallen boeken over Storytelling, volgden een aantal trainingen bij internationale experts op het gebied van storytelling en putten uit jarenlange ervaring als storyteller, spreker en auteur van diverse verhalende boeken.

Zie het Storytelling_overzicht over bovenstaand aanbod.


Presenteer je verhaal

Hoe overwin je jouw sprekersangst? Hoe vertel je jouw boodschap dusdanig dat je toehoorders van begin tot eind geboeid blijven? Hoe roep je je gehoor op actie te ondernemen?
Tijdens presentatietrainingen leer je zelfverzekerd een goed verhaal te houden op het podium. Spreken kan leuk zijn. En effectief!
Neem contact met ons op om samen te onderzoeken wij wat voor je kunnen betekenen.


Laat je verhaal schrijven

Als ghostwriter helpen wij je graag je verhaal te schrijven, of dit nu een speech is of een geheel boek. Neem contact met ons op om te zien wat er mogelijk is.


Contentmarketing

Door onze ervaringen met storytelling binnen diverse organisaties, hebben wij de expertise in huis om jouw organisatie als consultant te helpen met contentmarketing. Hierin maken wij gebruik van de bovengenoemde Storytelling Bibliotheek.


‘Spreken met passie; de kracht van Storytelling’


“Veel uren gaan verloren aan oeverloos en kansloos gezever. Dit moet en kan anders. Henk Jan geeft praktische tips en effectieve technieken. Gebruik dit boek en zorg dat jouw publiek iets gaat doen, laten of nooit meer vergeet.”

– Remco Claassen, keynote spreker  en auteur van de bestseller “Verbaal Meesterschap”. 


De bal ligt nu bij jou!

Iedere leidinggevende zou verhalen moeten kunnen vertellen. Verhalen die inspireren: je eigen medewerkers én je klanten. Het goede nieuws is dat iedereen een verhaal heeft! Al moeten we hem vaak nog wel ontdekken en op een effectieve manier weten in te zetten. Proistamenos helpt je graag verder.

Neem contact met ons op

    [/cs_column]
    [/cs_row][/cs_section][/cs_content]