Storytelling

Iedere leidinggevende zou verhalen moeten kunnen vertellen. Verhalen die inspireren: je eigen medewerkers én je klanten. Het goede nieuws is dat iedereen een verhaal heeft! Al moeten we hem vaak nog wel ontdekken en op een effectieve manier weten in te zetten. Proistamenos helpt je graag verder.

De Storytelling Bibliotheek van Proistamenos bestaat uit de volgende workshops / coachingstrajecten:

De Autobiografie: Ontdek en schrijf je persoonlijke verhaal als leidinggevende in een coachingstraject persoonlijke Storytelling.

De Roman: Ontdek en schrijf het verhaal van jouw bedrijf of organisatie in een actieve workshop.

Het Stripboek: Ontdek en schrijf in deze interactieve workshop het verhaal waarmee je jouw (potentiële) klanten laat zien hoe jij voor hen van absolute meerwaarde kan zijn.

Ook helpen wij je graag bij het geven van een presentatie. Dit doen wij door coaching en training van sprekers met het programma ‘Spreken met passie: de kracht van Storytelling’.

Voor de aangeboden workshops, verdiepten wij ons in tientallen boeken over Storytelling, volgden wij een aantal trainingen bij internationale experts op het gebied van storytelling en putten wij uit jarenlange ervaring als spreker en auteur van diverse verhalende boeken.

Neem contact met ons op