Trainingen, coaching, lezingen en consulting waar iedereen blij van wordt. Leidinggevenden en medewerkers!

ER WEER OP UIT NAMENS IJM

02-11-2020

ER WEER OP UIT NAMENS IJM

ER WEER OP UIT NAMENS IJM

Meer thuis. Omdat dit veiliger is.
Voor ons dan.
Voor kinderen als Marj, Cassie en Maarko uit de Filipijnen is het juist extra gevaarlijk.
Thuis is de plek waar zij seksueel misbruikt worden voor de webcam. 

Dag in, dag uit.

Mannen uit landen als Nederland kijken mee. Geven de sadistische opdrachten. Want juist omdat zij nu meer thuis zitten, zijn zij nog actiever op de meest duistere plekken van het world wide web.

Voor de jonge slachtoffers – kleuters vaak nog – ga ik er weer op uit. 
Mijn huis uit. 
Omdat het weer veilig moet worden. 
Niet voor de misdadigers. Maar voor de kinderen. 

Vanaf vandaag ben ik weer betrokken bij International Justice Mission (IJM). De organisatie waar ik meer dan zeven jaar mocht werken als storyteller. De organisatie die mijn hart stal. Dat ik vorig jaar uit dienst trad, wil niet zeggen dat ik IJM losliet. Daarvoor heb ik te vaak in de ogen gekeken van kinderen, vrouwen en mannen die eens werden misbruikt en mishandeld in slavernij. Bevrijde slachtoffers van een plaag van geweld die dankzij IJM hun verhaal met mij konden delen. Hun verhalen zullen altijd bij mij blijven.

Nu ik weer actief ben voor IJM, zal ik weer talloze nieuwe verhalen horen. Verhalen die ik als vanouds van de daken zal schreeuwen. Daken in de vorm van bijvoorbeeld (social) media, lezingen en gesprekken in mijn netwerk. Met als doel nog meer bevrijdingsverhalen mogelijk te maken. 

Naast mijn mooie werk als Company Coach van het even mooie AAme en als trainer, consultant, coach en auteur voor mijn eigen bureau Proistamenos, ben ik nu dus ook weer actief voor IJM. 

Verschillende rollen, dezelfde basis: dienend leiderschap

Als coach, als trainer, als storyteller.

Mocht je willen sparren over jouw mogelijke betrokkenheid in de strijd tegen seksueel misbruik van jonge kinderen en slavernij, weet je mij te vinden. Ik kom graag, corona proof, bij je langs om samen te ontdekken hoe jij als ondernemer, donateur of opiniemaker verschil kunt maken. 

Laten we samen thuis weer veilig maken. Misbruik proof.

Ontvang een gratis e-book over Dienend Leiderschap, krijg je laatste blogs over leiderschap en storytelling in je inbox en mis niets! Meld je hier aan… >>

Henk Jan Kamsteeg was jurylid van managementboek van het jaar, schreef acht boeken over leiderschap en storytelling en is spreker over onderwerpen als dienend leiderschapinclusief leiderschap en storytelling. Regelmatig publiceert Henk Jan op deze site boekbesprekingen.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor het laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie.