Beste medewerker…

Henk Jan KamsteegBlog

Beste medewerker,

Via deze weg wil ik je laten weten dat je belangrijk bent. Voor de organisatie in het algemeen en voor mij in het bijzonder. Mede dankzij jouw inzet kunnen wij er zijn voor de mensen voor wie we het uiteindelijk allemaal doen.

Tegelijk moet ik je mijn excuses aanbieden. Ik besef dat ik je de laatste tijd (of was het al vanaf het moment dat je in mijn team kwam?) te weinig tijd en aandacht heb gegeven. Leiderschap is iets geworden wat ik erbij doe, in plaats van dat ik het heb gezien als mijn hoofdtaak. En je weet hoe het gaat: uiteindelijk schiet het er helemaal bij in.

Ik wil mijn leven beteren. Heb nog een beetje geduld met mij, want het zal ongetwijfeld gaan met vallen en opstaan.

Enkele van mijn voornemens op een rijtje:

1) Elke week blok ik een paar uur waarin ik geen afspraken of klussen plan maar waarin ik jou – als je hier behoefte aan hebt – 100 procent aandacht wil kunnen geven.
2) Bij nieuwe klussen, zal ik je niet meer aan je lot overlaten, maar beter op weg helpen.
3) Ik zal tussen alle werkzaamheden door meer tijd nemen om te vragen hoe het echt met je gaat.
4) Samen met het team wil ik brainstormen over een leuke manier waarop wij elkaar meer kunnen bemoedigen en complimenteren.
5) Samen met jou wil ik binnenkort een bila plannen om na te denken over jouw persoonlijke groeiwensen en kijken wat ik hierin kan betekenen.

Mocht je meer tips voor mij hebben om mijn rol als leidinggevende beter te kunnen vervullen, hoor ik het graag. Want dit lijstje kan vast nog worden aangevuld.

Op een mooiere samenwerking!

Je leidinggevende