Win tijd en geld door te investeren in jezelf. En daarmee dus ook in je medewerkers en je klanten. Word de leidinggevende die jezelf had willen hebben!

Proistamenos helpt je graag verder. Met trainingen, consulting, coaching en lezingen op het gebied van zelfleiderschap, leiderschap en storystelling.

“Zelden heb ik een leiderschapstraining gekregen waardoor ik zó geboeid werd als die training door Henk Jan. Meeslepend en overtuigend maakt hij duidelijk hoe je als manager klantresultaat én medewerkerstevredenheid kunt realiseren, rijk gelardeerd met praktische anekdotes en ervaringen uit het bedrijfsleven. Ook recente inzichten van internationale managementgoeroes komen precies op het juiste moment aan de orde. Henk Jan weet daarnaast te raken met voorbeelden uit zijn eigen leven en loopbaan. Start je in een leidinggevende functie? Of heb je als ervaren leidinggevende het gevoel dat je wel weer eens een schop onder je kont kunt gebruiken? Laat Henk Jan je die dan geven, je zult er geen spijt van hebben!”
– Jan Drost, consumer journey expert collections bij ING

Je bent slechts een paar stappen verwijderd van een goede investering in jezelf!

1• Zie hieronder waarin wij je verder kunnen helpen.
2• Neem contact met ons op.
3• We kijken samen hoe wij tot een effectief partnerschap kunnen komen.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij met ons aanbod van grote waarde voor je kunnen zijn. Mocht je daarom na afloop van een training of lezing niet tevreden zijn over de inhoud of presentatie, hoef je de factuur niet te betalen!

Contact

    [/cs_content]